X'te karakter sayısı artacak! Daha önce yükseltilmişti: 15 bin kelime sınırı olacak

X'te karakter sayısı artacak! Daha önce yükseltilmişti: 15 bin kelime sınırı olacak

Sosyal medya uygulaması X'te karakter sayısı artacak! Yazı uzunluğunda önemli değişiklik! 15 bin kelime sınırına ulaşacak...

X platformu, yazı uzunluğu konusunda yeni bir güncelleme ile gündeme geldi. Bu güncelleme ile artık kullanıcılar, oldukça uzun makaleler paylaşabilecekler. Platform, tam 100 bin karakter ve 15 bin kelime sınırına sahip olan bu yazıları destekleyecek.

PREMIUM PLUS ÜYELERİ KULLANABİLECEK

You're Not the Only One: Twitter / X is Down (December 21)

Yapılan açıklamaya göre, bu yeni özelliğin sadece Premium Plus üyeleri tarafından kullanılabileceği belirtildi. Bu kararın, Premium Plus üyeliğine olan talebi artırmayı hedeflediği ifade edildi.

Yeni özellik sayesinde, kullanıcılar çeşitli metin düzenleme seçeneklerine de sahip olacaklar. Görüntü ekleme ve liste yapma gibi faydalı olanakların aktif hale geleceği belirtilirken, özellikle gazeteciler ve bilim insanları gibi detaylı içerik üreten kişiler için kullanışlı olacağı düşünülüyor.

Şirketin, paylaşımlardaki kelime sınırını artırma girişimlerine Elon Musk'ın satın almadan önce başladığı hatırlatıldı. Musk'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından çalışmaların hız kazandığı belirtilirken, kısa yazı formatıyla popülerlik kazanan platformun, uzun yazılara da yer açmasıyla kullanıcıların görüşleri ikiye bölündü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN