Youtube çöktü mü? Youtube neden giriş yapamıyorum? Youtube erişim sağlanamıyor

Youtube çöktü mü? Youtube neden giriş yapamıyorum? Youtube erişim sağlanamıyor

Video paylaşım sitesi Youtube gece saat 3.50 saatlerinde çöktü. Sosyal medyada kullanıcılar Youtube'a girmekte sorun yaşadıklarını söylediler. Sorunla alakalı youtube resmi twitter adresi üzerinden açıklama yaptı. Youtube, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sorunu çözmek için uğraştıklarını dile getirdi. Yaklaşık 2 saat süren erişim sağlanamama sorunu saat 06.00 sularında çözüldü.

Youtube'a gece 03:50'den itibaren giriş sağlanamıyor. Birçok kullanıcı Youtube'a ne olduğu sorusunu merak ediyor.

Gece saatlerinde ara ara kesintiler yaşanan Youtube'da neler olduğu merak konusu oldu. Youtube'a girmeye çalışanlar hata ile karşılaşıyor ve Youtube sayfası yüklenmeyerek sadece beyaz bir sayfa da takılı kalıyor.  Kullanıcılar daha önce izlediği bir videoyu açmak istediğinde ise hata ile karşılaşıyor. Dünya çapında yaşanan bu olaydan sonra Youtube'da bakım mı var ya da Youtube ne zaman geri gelecek gibi soruları herkes merak eder oldu.  

YOUTUBE RESMİ TWİTTER HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

"YouTube, YouTube Tv ve YouTube Music platformlarında yaşadığınız erişim güçlüğüyle ilgili geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Sorunu çözmek için çalışıyoruz. Düzelttiğimizde sizleri haberdar edeceğiz."

18-10/17/screenshot_2.png

Youtube'da daha önce izledikleri videoyu tekrar izlemek isteyen kullanıcılar bu hata ile kaşılaşıyordu.

18-10/17/sorun.png

2 SAAT SÜRDÜ

Video paylaşım sitesi youtube'a 2 saat süren teknik çalışmalar sonucu tekrar ulaşım sağlandı

YOUTUBE ÇÖKTÜ 911'İ ARADILAR

YouTube'a erişemeyen bazı kullanıcılar ise 911'i arayarak yardım istedi. Philadelphia polisinin Twitter hesabından "Evet, YouTube'da sorun var. Lütfen 911'i aramayın, biz bunu çözemeyiz" şeklinde Tweet atıldı.

İşte o Tweet;

18-10/17/screenshot_3.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN