Trump peşindeki basın ordusunu atlattı

Trump peşindeki basın ordusunu atlattı

ABD Başkanı seçilen Cumhuriyetçi Donald Trump, dün gece peşindeki basın ordusunu atlatarak, ailesiyle birlikte yemeğe çıktı.

Gazeteciler “Başkan bu gece Trump Tower’da kalacak” denilerek, evlerine gönderildikten sonra, Trump ailesiyle dışarı çıktı.

Trump’a, eşi Melania, kızı Ivanka, damadı Jares Kushner, oğlu Eric, onun eşi Lara, oğlu Don Jr. ve eşi Vanessa ile en küçük kızı Tiffany eşlik etti.

Trump Ailesi, en az 12 araçlık bir konvoy ve bir ambulansla Trump Tower’dan ayrıldı.

Trump Ailesi, Trump ve Melania’nın düğün yemeğini de yaptıkları 21 Club adlı et lokantasına gitti. Trump’lar içeri girer girmez, restoranda yemek yiyenlerin alkışıyla karşılaştı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; basın sözcüsü bile, 20 Ocak’ta Beyaz Saray’a çıkacak olan Trump’ın ailesiyle yemeğe çıktığını fark etmedi.

Tesadüfen restoranda bulunan Bloomber muhabiri, Trump’ı restorana girerken yansıtan bir fotoğrafı Twitter’dan paylaştı.

Trump, restorandaki yerine doğru giderken, videoya alındı. O sırada Trump’ın patronlara “vergilerinizi düşüreceğiz, endişelenmeyin” dediği duyuldu.

Trump’ın 21 Club’da olduğunu gösteren tweet’i gören basın ordusu, hemen restorana gitti. Fakat mekânın bulunduğu binanın etrafının polis tarafından çevrildiğini gördüler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN