Trump sigorta şirketini dolandırmış

Trump sigorta şirketini dolandırmış

ABD başkan adayı Donald Trump'ın, kendisine ait bir kulübün kasırga nedeniyle kiremitleri dökülünce, zararı büyük göstererek sigorta şirketinden 17 milyon dolar tazminat aldığı ortaya çıktı.

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan dayı Donald Trump'la ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. AP ajansının yaptığı araştırma, Trump'ın 'kasırgada hasar oluştuğu' gerekçesiyle kendisine ait bir gece kulübü adına sigorta şirketinden tazminat aldığını ortaya koydu. Trump, 2005 yılında Florida eyaletinin Palm Beach kentinde bulunan Mar-a-Lago kulübünde oluşan hasar nedeniyle 17 milyon dolar aldığını açıklamıştı. Trump tamirat ücretinin ne kadar olduğunu bilmediğini söylemiş, paranın bir kısmını kendi zimmetine geçirdiğini kabul etmişti.


AP ajansının yaptığı araştırma, 2004 ve 2005 yıllarında bölgede etkili olan Wilma Kasırgası'nın, Mar-a-Lago binasının sadece çatısındaki bazı kiremitlerin uçmasına neden olduğunu, önemli bir hasara sebep olmadığını ortaya koydu. Mar-a-Lago, 1925 yılında ABD başkanlarının kışlık evi olarak tasarlanmış, daha sonra Trump'un şirketleri tarafından satın alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN