YPG'li teröristten çarpıcı ifadeler : Türkiye'yi durduramayacağız, kazanacaklar

YPG'li teröristten çarpıcı ifadeler : Türkiye'yi durduramayacağız, kazanacaklar

İngiliz The Times gazetesine konuşan İngiliz bir YPG'li terörist, Afrin'de Türkiye'yi durduramayacaklarını söyledi. YPG'li terörist, "Türkiye adeta bir savaş makinası. Tankları, zırhlı araçları, jetleri ve uyduları var. Zaman alsa da, bir gün savaşı kesinlikle kazanacaklar." dedi.

İngiliz The Times gazetesine konuşan İngiliz bir YPG'li terörist, Afrin'de Türkiye'yi durduramayacaklarını bildiğini söyledi.

Huang Lei adlı Çin kökenli İngiliz, Afrin'deki YPG saflarında yer alan beş İngilizden biri. Lei'ye göre, Türk ordusunun büyüklüğüne kıyasla YPG'li birkaç bin militanın hiçbir şansı yok.

Gece gündüz bombalandıklarını anlatan Lei, "Türk birliklerini durdurabileceğimiz konusunda gerçekten şüpheliyim. Tankları, zırhlı araçları, jetleri ve uyduları var" dedi ve ekledi: "Türkiye büyük bir ülke, adeta bir savaş makinası. Zaman alsa da, bir gün savaşı kesinlikle kazanacaklar. Bu savaşı kazanamayacağız."

3 YIL ÖNCE YPG'YE KATILMIŞ

Çin asıllı İngiliz, üç yıl önce YPG'ye katılmıştı.

Beşar Esad rejimi ile müttefiki Rusya'nın YPG'lilerle Tel Rıfat'ta buluştuğu yönündeki haberler yalanlandı.

Türk savaş uçakları, doğudaki Bafelyun Dağı ile batı cephesindeki Cinderes ve Şeyh Hadid bölgelerindeki terör mevzilerine gece saatlerinde bomba yağdırdı.

YPG'li teröristlerden dün temizlenen Karri köyünde anti tank füzeleri ele geçirildi.
Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtı'nın 28. gününde tüm gelişmeleri anbean canlı blogla aktaracağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN