1 aydır kayıp olan kedi Fiko derede bulundu

1 aydır kayıp olan kedi Fiko derede bulundu

Tokat'ta 1 aydır kayıp olarak aranan Fiko isimli kedi, mahsur kaldığı dereden itfaiye ekipleri sayesinde kurtarıldı. Fiko, sağlık kontrollerinin ardından sahibine teslim edildi.

Kent merkezinden geçen Behzat Deresi'nde mahsur kalan kediyi görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, merdivenle dereye inerek kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı.

fc2645bf835a05186f3b44f95e18d7c9.jpg

1 AYDIR KAYIP OLARAK ARANIYORDU

Mehtap Uluçay'a ait olduğu öğrenilen Van cinsi kedinin 1 aydır kayıp olduğu ve sosyal medyadan kayıp ilanı verildiği belirlendi. Uluçay itfaiye ekiplerinden teslim aldığı kedisini, tedavi için veterinere götürdü. 

00f054ba73376dd2061d3a49c2e27a66.jpg

'ÇOK MUTLU OLDUM'

Kedisinin bulunmasından mutlu olduğunu belirten Mehtap Uluçay, "Evimde ben iki kedi besliyorum. Kedim hasta olduğu için veterinere götürdüm. Muayene esnasında veterinerin elinden kaçtı. Kaybolduğu gün ilanlar asmıştık. Birçok ihbar geldi hepsine gittik. Bugün de bir video geldi. Buraya koşarak geldim. Bizim veya değil ama inşallah bizimdir diyorum. İtfaiye ekipleri geldi. Aşırı korkak zaten, ekiplerden sağ olsun onlarla birlikte aşağıya indik ve kurtardık. Bulunduğu için çok mutlu oldum" dedi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN