10 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarları yayınlandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

10 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarları yayınlandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

18 yaşıını dolduran binlerce kişi ehliyet sınavı için 10 Şubat tarihinden yazılı sınava girdi. Şimdi bütün sürücü adayları ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarını merak ediyor. Bununla beraber aynı zamanda da ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merak edilen konular arasında yer alıyor. Biz de haberimizde ehliyet soruları ve cevap anahtarlarını ayrıca ehliyet sınav sonucu ne zaman açıklanıyor bunu cevabını verdik.

10 Şubat 2018 itibariyle ehliyet almak isteyen binlerce kişi ehliyet sınavının birinci aşaması olan yazlıı sınava girdi. Bütün adaylar 10 Şubat ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarını merak ederken, ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bu da merak edilen konular araasına girdi. Bütün adaylar için ehliyet sınav soruları ve cevap anahtarını aynı zamanda ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak bunun cevabını haberimizde detaylandırdık. 

EHLİYET SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Ehliyet sınavına katılan adaylar sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişini sürdürürken diğer yandan da katıldıkları ehliyet sınavının soru ve cevaplarını sorguluyor. Sınav kağıdında işaretledikleri şıkların doğruluğunu tespit etmek isteyen adaylar 'ehliyet sınav soru ve cevapları yayınlandı mı' sorusunu sormaya başladı. Fakat, 10 Şubat ehliyet sınav soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav soru ve cevaplarının 10 iş günü içerisinde yayınlanması tahminler arasında. Ehliyet sınav soru ve cevapları yayınlandığı an haberimizden takip edebilirsiniz.

10 ŞUBAT EHLİYET SINAVI SONUÇLARI 

10 Şubat 2018 'de girilen ehliyet sınavının sonuçları 22 Şubat günü açıklanacak. Bütün adayların o tarihte Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitsinden öğrenebileceği bilgisini de verelim. 

MEB resmi internet sitesine gitmek için tıklayınız. 

BARAJ PUANI KAÇ?

12 tanesi ilk yardım, 23 tanesi trafik, 9 tanesi motor, 6 tanesi trafik adabı soruları olmak üzere toplam 50 sorudan yapılan ehliyet sınavına katılan sürücü adayları baraj puanını araştırıyor. Bu 50 sorudan 35 doğru yapanlar, bir sonraki direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak. Yazılı sınavda baraj puanı 70'dir. 

Baraj puanını geçen sürücü adayları, ehliyet sınavının ikinci aşaması olan direksiyon sınavına katılacak.

EHLİYET ALMAK İÇİN ŞARTLAR

B ve G ehliyet sınıfları için 18 yaşını bitirmiş olmak.

 A1, A2, F ve H ehliyet sınıfları için 17 yaşını bitirmiş olmak.

 A1, A2, B, C, D, E, F, G ve H ehliyet sınıfları için en az ilkokul düzeyinde eğitim almış olmak.

C, D ve E ehliyet sınıfları için 22 yalını doldurmuş olmak.

Sabıka kaydının olmadığına dair dilekçeyi kurs müdürlüğüne teslim etmek.

Nüfus cüzdanı fotokopisini Özel MTSK Müdürlüğüne teslim etmek.

 "Sürücü olur" sağlık raporunu almış olmak.

 Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafı Özel MTSK Müdürlüğüne teslim etmek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN