Bugünkü gazete manşetlerinde referandum sürecindeki mitingler ve siyasilerin önemli söylemleri öne çıktı.
KARAR: ATATÜRK TARAFSIZ MIYDI
Karar bugünkü manşeti: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı değil miydi? İsmet İnönü partisinin genel başkanı değil miydi? Aynı zamanda da cumhurbaşkanıydı. Peki, sen tarihini bilmiyor musun?" dedi.

HÜRRİYET BİRİNCİ SAYFA: RAHAT UYU SEDAT TEĞMEN
Hürriyet: ‘Kız senin onu sevdiğini biliyor mu teğmen?’ ‘Ne bileyim komutanım.’ ‘Git söyle o zaman.’ Irak dağlarına gideceğimiz aklına gelmiş olmalı ki ‘Emredersin komutanım’ dedi, nazireyle... Sonra da derin bir ‘Of’ çekti. Sevdiğine açıldı mı bilmiyorum... Yıllarca terörle mücadele eden Üsteğmen Sedat Pelit çok sevdiği vatanı için 1997’de şehit oldu. Pelit’i ve 10 arkadaşını şehit eden terörist ise 20 yıl sonra, geçen ay öldürüldü.

MİLLİYET: ÖNCE KÖPRÜLER YAPILACAK
Milliyet birinci sayfası: Kanal İstanbul’da güzergahla ilgili nihai aşamaya gelindiğini bildiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, trafiğin aksamaması için kanal açılmadan önce üzerindeki köprülerin inşa edileceğini söyledi.

POSTA MANŞETİ: CANAVAR ANNEYE MÜEBBET
Potsa bugünkü manşeti: İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde gayri meşru olarak dünyaya getirdiği erkek bebeğini su kovasında boğup öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 3 çocuk annesi Nazire A., müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Bugünkü gazete manşetlerinde referandum sürecindeki son gelişmeler ve günün diğer önemli başlıkları ön plana çıktı. Karar manşeti: Atatürk tarafsız mıydı Hürriyet birinci sayfa: Rahat uyu Sedat Teğmen. Milliyet manşeti: Önce köprüler yapılacak. Posta: Canavar anneye müebbet hapis. 11 Nisan 2017 Salı gazete manşetleri haberimizde.
