6 gün önce Erdoğan'la görüşmüştü! AK Partili Hüseyin Yayman'ın testi pozitif çıktı

6 gün önce Erdoğan'la görüşmüştü! AK Partili Hüseyin Yayman'ın testi pozitif çıktı

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ın sosyal medya hesabında yer alan açıklamasında, TBMM hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yaptırdığını belirtti. 

Yaptırdığın testin pozitif çıktığını vurgulayan Yayman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“TBMM Hastanesinde yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Çok şükür genel durumum iyi. Kendimi iyi hissediyorum.. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum.. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Dualarınızı bekliyorum.”

 

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan Yayman, 6 gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir programa katılmıştı. Dün ise Kırıkhan Kazkeli’de çok sayıda köylü ile görüşmüş ve çok sayıda kişinin maske takmadığı görülmüştü. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN