A101'de satılan robot süpürge iRobot Roomba 606 özellikleri

A101'de satılan robot süpürge iRobot Roomba 606 özellikleri

11 Şubat A101 aktüel ürünler listesi, belli oldu. Bu hafta iRobot Roomba 606 model akıllı robot süpürge raflardaki yerini alacak. Uzaktan kontrol ve programlama sayesinde istenen saat aralığında evi süpüren robot, piyasadaki fiyatının 700 TL altında satışa sunulacak. İşte teknik özellikleri...

A101 11 Şubat 2021 aktüel ürünler içerisinde akıllı robot süpürge, indirimleri yakından takip eden vatandaşların ilgisini çekti. Son dönemde kullanımı artan robot süpürgeler içerisinde pazar payını artıran iRobot markası, Roomba 606 modeliyle A101 mağazalarında indirimli olarak satılacak.

iROBOT ROOMBA 606 FİYATI EN KADAR?

11 Şubat 2021 Perşembe günü gerçekleşecek kampanya kapsamında iRobot Roomba 606, A101 raflarındaki yerini alacak. Piyasadaki satış fiyatı 2 bin 299 TL olan robot süpürge, A101'de 1599 TL'den satışa çıkacak.

2021-02-07-120851.jpg

A101'DE SATILAN iROBOT ROOMBA 606 ÖZELLİKLERİ

* Halı ve sert yüzeylerde etkili temizlik sunan süpürgede kirli alanlarda ekstra performans için kir sensörü bulunuyor.

* Üç aşamalı temizleme sistemi sunan süpürgede iAdapt Navigasyon sistemi yer alıyor.

* Roomba düzinelerce sensörle odayı ve zemini izliyor ve kullanıcıların nerede olduklarını biliyor.

* Süpürge, odanın şekline ve boyutuna göre önceden tanımlanmış 40 hareket doğrultusunda akıllıca tepki veriyor.

* iAdapt navigasyon sayesinde, robot duvarların tamamı boyunca, mobilyaların çevresinde ve altlarında dolaşıyor ve temizliyor.

irobot-roomba-606-eu-vacuuming-robot-2.jpg

* iRobot Roomba 606, bir yan fırçanın varlığı sayesinde, mobilyaların çevresinde, duvarlarda, odaların köşelerinde ve ulaşılması zor diğer alanlarda etkili bir şekilde temizlik yapabiliyor.

* Roomba, temizleme başlığında bulunan karşılıklı dönen iki fırçayı kullanıyor. Bu sayede, Roomba verimli bir şekilde kiri ve tozu topluyor. Sert zeminlerde fırça, kiri doğrudan toplama sepetine taşıyor.

* Halıları temizlerken ilk olarak halı fırçası devreye giriyor. İyi toz çekişi, güçlü bir vakum motoruyla sağlanıyor.

* Şarj istasyonu, bataryayı şarj etmek için kullanılıyor. Robot Clean tuşuna basılması ile birlikte süpürge kullanıcıların talimatları doğrultusunda şarj istasyonundan ayrılıyor.

* Temizlik bitiminde, Roomba otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüyor ve bir sonraki görev için şarj olmaya başlıyor.

maxresdefault.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN