Turkcell Pasaj nedir, güvenilir mi, nasıl alışveriş yapılır?

Turkcell Pasaj nedir, güvenilir mi, nasıl alışveriş yapılır?

Turkcell, online alışveriş sitesi 'Pasaj'ı hizmete sundu. Trendyol, Hepsiburada, N11, Amazon benzeri sanal pazar olan 'Turkcell Pasaj'da ağırlıklı olarak teknoloji ürünleri, ev aletleri, bilgisayar parçaları ve hobi ürünleri satılıyor. Platformdaki ürün fiyatlarının, piyasadaki diğer alışveriş siteleriyle aşağı-yukarı aynı olduğunu belirtelim. İşte detaylar...

Her geçen zaman hacmi büyüyen online alışveriş sektörüne Turkcell de dahil oldu. Hepsiburada, Amazon, Trendyol, N11'e rakip olan 'Turkcell Pasaj'da çeşitli ürünler satışa sunuluyor. Sanal pazarda, Turkcell'in yanı sıra işletme sahipleri de online şube açarak ürünlerini satışa çıkarabiliyor.

TURKCELL PASAJ NEDİR?

Turkcell Pasaj, online alışveriş sitesidir. Akıllı telefon, yeni nesil teknolojiler, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, oyun bilgisayarları, sporcu ürünleri, müzik ve hobi ürünleri olmak üzere binlerce çeşit elektronik ürün alternatif ödeme yöntemleriyle, hızlı teslimat ve aynı gün teslimat seçenekleriyle müşterilere sunuluyor.

www.turkcell.com.tr/pasaj​ internet adresinden Turkcell'in kendi ürünleri ya da diğer güvenli satıcıların ürünlerinden alışveriş yapılabilir. Platformdan sadece kredi kartı ve banka kartı ile alışveriş yapmak mümkün.

TURKCELL PASAJ'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAK GÜVENLİ Mİ?

Turkcell Pasaj'da satışa sunulan ürünlerin tamamı yüzde 100 orijinaldir. Kampanyalı ve indirimli olanlar da dahil olmak üzere ürünlerin orijinal olması zorunlu tutuluyor. Taklit edilmiş, yasal olmayan yollarla üretilmiş, imal edilmiş sahte ürünlerin Turkcell Pasaj'da satışı yasak. Platformda ürün satışı yapan satıcılar büyük bir özen ile seçiliyor. Bu satıcılar, müşterilere sunduğu ürünlerin orijinal olmasından sorumludur. ​Turkcell Pasaj'da satışa sunulan tüm ürünler resmi distribütör, ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altında. Ürünlerin onarım ve değişim işlemlerinin de garantör firma tarafından yapıldığını belirtelim.

interte-guvenli-alisverisin-yeni-adresi-turkcell-pasaj-238754b3189887532961.jpg

TURKCELL PASAJ HANGİ KARGO FİRMASINI KULLANIYOR?

Siparişiniz onaylandıktan sonra hazırlanıp kargoya teslim edilir. Ürününüzün kargo detay bilgilerine Dijital Operatör Uygulaması Sipariş sayfasından 'Kargo'ya verildi' statüsünde 'Kargo Takibi'ni tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Yurtiçi Kargo firması siparişi yola çıkardıktan sonra tarafınıza gönderdiği SMS içerisinde sipariş takip linki paylaşmaktadır. Kargo durumunu o link üzerinden istediğiniz zaman takip edebilirsiniz​.​

Siparişinizde birden fazla ürün varsa ve farklı sürelerde tedarik ediliyorsa, tedarik tarihi daha uzun olan ürününüz temin edilene kadar hazır olan ürünler bekletilmeden kargoya verilerek siparişinizin bir kısmı size teslim edilir. Siparişinizdeki diğer ürünlerin tedarik süreci tamamlandığında yine adresinize kargo ile gönderilir. Bu hizmet için müşteriden ayrıca bir ücret alınmaz.​​

TURKCELL PASAJ'DAN NASIL ALIŞVERİŞ YAPILIR?

Turkcell Pasaj'dan alışveriş yapmak için platforma üye olmanız gerekiyor. Ana sayfada yer alan 'Giriş Yap' butonuna tıklayarak açılan ekranda 'Hızlı Giriş'i seçmelisiniz. Telefon numaranız ve diğer bilgiler tamamlayarak platforma üye olabilirsiniz.

2020-12-29-182348.jpg

2020-12-29-182332.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN