ABD bu mucizeyi konuşuyor... Kazadan 3 gün sonra sağ bulundular

ABD bu mucizeyi konuşuyor... Kazadan 3 gün sonra sağ bulundular

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir annenin hayatını kaybettiği kazada, üç ve bir yaşlarındaki iki çocuk günler sonra canlı bulundu.

KARAR

Amerika’nın Arkansas eyaletinde akılları durgunluk veren bir aile dramı yaşandı. Yanında 3 ve 1 yaşlarında iki cocuğu olan 25 yaşındaki bir anne aracıyla takla atarak hayatını kaybetti. Kazada araçta bulunan iki çocuk ise üç gün sonra canlı olarak bulundu. 

ŞAŞKIN VE BİTKİN HALDE

Üç yaşındaki çocuğu tek başına şaşkın bir şekilde dolaşırken görenlen pazartesi günü polisi aradı. Polis Sözcüsü Nathan Greenley çocuğun şok halinde bulunduğunu söyledi. Çocuğun bakımı yapıldıktan sonra ailesi aranmaya başlandı. Polis sosyal medayada çocuğun fotoğrafını yayınlayarak yardım istedi. Bunun üzerine ailenin bir yakını polisi aradı ve bu cocuğun yakınlarda bir yerde olması gerektiğini ayrıca annelerinden de günlerdir haber alınamadığını söyledi.

ARAÇ İÇİNDEKİ KOLTUKDA UYANIK

Polis çocuğun bulunduğu bölgede aramalar başlattı. Bu aramalar esnasında yol kenarındaki çukura düşmüş bir otomobil bulundu. Takla attığı tahmin edilen araç yana yatmış bir şekilde duruyordu ve yoldan görülmesi mümkün değildi. Polis aracın içinde aranan bir yaşındaki çocuğu buldu. Çocuk koltuğunda emniyet kemeri ile bağlı bir halde uyanık ve konuşabilir halde bulunan çocuk hastaneye kaldırıldı.

ÜÇ GÜN DIŞARIDA KALMIŞLAR

Kaza yerine yakın bir yerde ayrıca annenin cesedi bulundu. Annenin kaza esnasında araçtan fırladığı bildirildi. Greenley annenin en son Perşembe günü canlı olduğunu belirterek, cocukların üç gündür kendi başlarına kalmış olabileceğini söyledi. Polis sözcüsü Greenley olayın yaşandığı esnanda bölgede hava sıcaklığının çok yüksek olduğu, geceleri ise soğuk olduğunu belirterek, çocukların hayatta kalmasının bir mucize olduğunu söyledi.

Öt yandan hayatını kaybeden kadının dört aylık hamile olduğu da yapılan otopside ortaya çıktı. Çocuklar aile yakınlarına teslim edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN