Adalet Bakanlığı memur personel alımı kura çekimi ne zaman? İşte sonuçlar...

Adalet Bakanlığı memur personel alımı kura çekimi ne zaman? İşte sonuçlar...

Adalet Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları belli oldu. Daha önce duyurulan iş ilanına on binlerce aday başvuruda bulundu. İlk aşamayı geçen memur adayları için 17 Mart 2021 günü saat 11.00'de canlı yayında kura çekimi düzenlendi. İşte, kura sonuçları isim listesi...

Adalet Bakanlığı'na zabıt katibi, sözleşmeli mübaşir, sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, sözleşmeli şoför, sözleşmeli aşçı ve sözleşmeli işaret dili tercümanı olmak üzere 11 bin 484 personel alımı gerçekleştiriliyor. Adalet Bakanlığı'na sürekli işçi istihdamı için temizlik personeli başvurusunda bulunan adaylardan sınava girmeye hak kazananlar kura çekimiyle belirlendi.

ADALET BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 04.03.2021-08.03.2021 tarihleri arasında online olarak alınan başvuru listesinde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi. Kura çekimi, Adalet Bakanlığı'nın Youtube kanalından canlı yayınlandı.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

İŞKUR tarafından Adalet Bakanlığı'na gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından 17 Mart 2021 Çarşamba günü saat 11.00'da Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Adaylar, ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılamadı.

ADALET BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Başvuruları tamamlanan Adalet Bakanlığı personel alımında kura çekimi sonuçları www.adalet.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. Başvuru yapanlar arasından açık iş sayısının 4 katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek. Belirlenen adaylar bakanlığın internet sitesinden paylaşışacak.

KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

dal.jpg

ADALET BAKANLIĞI HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

Resmi Gazete'de yayımlanan 4 ayrı ilana göre;

Adalet Bakanlığı'na;

* 3 bin 605 sözleşmeli zabıt katibi
* 700 sözleşmeli mübaşir
* 625 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi
* 110 sözleşmeli şoför
* 25 sözleşmeli aşçı
* 10 sözleşmeli işaret dili tercümanı alınacak.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne;

* 4 bin 918 infaz ve koruma memuru
* 19 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi)
* 51 hemşire
* 20 sağlık teknikeri
* 157 teknisyen
* 156 şoför
* 33 aşçı
* 4 kaloriferci alınacak.

İcra İşleri Dairesi Başkanlığı'nda ise 814 sözleşmeli icra katibi istihdam edecek.

Adalet Bakanlığı'nın merkez ve merkez atamalı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere de her bir unvan ve mahal için ayrı ayrı boş bulunan pozisyonun 3 katı aday arasından sözlü sınav sonucuna göre 237 pozisyona sözleşmeli personel alımı yapılacak.

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN