Adana'da 72 yaşındaki Mustafa Oflaz, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

Adana'da 72 yaşındaki Mustafa Oflaz, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

Adana'da karşıdan karşıya geçmek için yaya geçidini kullanmayan 72 yaşındaki Mustafa Oflaz, otomobil çarpması sonucu öldü.

Kaza, merkez Seyhan İlçesi'nde Sakarya Mahallesi'nde D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Sakarya Mahallesi'ndeki evinden çıkan Mustafa Oflaz, D-400 Karayolu'nun karşısındaki Emek Mahallesi'ne gitmek için 50 metre uzaklıktaki yaya üst geçidini kullanmak yerine araçların arasından karşıya geçmeye çalıştı. Yola fırlayan Oflaz'a Mehmet Ş. yönetimindeki 06 NC 013 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile havaya fırlayan Oflaz, otomobilin ön camına, ardından da asfalta düştü. Otomobilin altında kalan Mustafa Oflaz bir süre lastiğin altında sürüklendi.

Kazayı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen ekiplerin müdahale ettiği Mustafa Oflaz'ın öldüğü belirlendi. Otomobilin sürücüsü Mehmet Ş., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ardından Mustafa Oflaz'ın cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Mustafa Oflaz'ın karşıya geçmek için yola fırladığını söyleyen görgü tanıkları, "Otomobil hızla geliyordu. Yaya yola atladı, üzerine doğru gelen araçtan kurtulabileceğini sandı. Refüje bir kaç adım kala otomobil çarptı" diye bilgi verdi.

Polis kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

ADANA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN