Adana'da 'ByLock'çu 16 polis tutuklandı

Adana'da 'ByLock'çu 16 polis tutuklandı

Adana'da FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan, aralarında 3 emniyet müdürünün de bulunduğu 27 kişiden 16'sı tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik 15 Şubat günü 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda terör örgütünün birbiriyle iletişim kurmak için kullandığı "Bylock"u telefonuna yüklediği belirlenen 3’ü emniyet müdürü, 27 polis gözaltına alındı.

12 GÜN SORGULANDILAR

Zanlılar, yaklaşık 12 gün sorgulandıktan sonra dün adliyeye sevk edildi. Zanlılardan aralarında iki eski 1. sınıf emniyet müdürünün de bulunduğu 16 kişi tutuklanırken, Adana eski Asayiş Şube Müdürü A.A.'nın da bulunduğu 11 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN