Afganistan'da Taliban ile DEAŞ çatıştı: 5 militan öldü

Afganistan'da Taliban ile DEAŞ çatıştı: 5 militan öldü

Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinin Kuş Tepe ilçesinde, terör örgütleri Taliban ile DEAŞ arasında çatışma çıktığı bildirildi.

Cüzcan Emniyet Müdürü Rahmatullah Türkistani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DEAŞ üyeleriyle Taliban militanlarının, Kuş Tepe'nin Berme Huşk bölgesinde çatışmaya girdiğini söyledi. Çatışmada, 3 Taliban militanı ile 2 DEAŞ mensubunun öldüğünü ifade eden Türkistani, 4 DEAŞ üyesiyle 2 Taliban militanının da yaralandığını belirtti.

İKİ ÖRGÜT ARASINDA ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çatışmanın neden çıktığı bilinmezken, konuyla ilgili her iki örgüt de henüz açıklama yapmadı. Taliban ile DEAŞ, Cüzcan vilayetinde daha önce de birkaç kez çatışmıştı.

KABİL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN