32 saatlik eğitimle girişimci adayı oldular

32 saatlik eğitimle girişimci adayı oldular

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasındaki protokol çerçevesinde, bu yılın 5’inci Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde bu yılın beşinci KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 19-22 Eylül arasında ATSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Toplamda 32 saat süren eğitimde girişimci adayları, eğitmen Emre Burak Tağ’ın girişimcilik, devlet destekleri, piyasa ve sektör analizleri gibi başlıklarda verdiği bilgileri tek tek not etti. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini devamsızlık yapmayarak başarıyla tamamlayan girişimci adayları, projelerini ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için KOSGEB’e başvuracak.

AFYONKARAHİSAR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN