AK Parti'den istifa eden 15 kişi Gelecek Partisi'ne geçti

AK Parti'den istifa eden 15 kişi Gelecek Partisi'ne geçti

Mardin’in Kızıltepe ilçe Kadın Kolları Başkanı Emine Göktaş ve beraberindeki 14 kişi AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi'ne geçti.

Sözcü'den Evren Demirtaş'ın haberine göre, Mardin'in AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları ilçe Başkanı Emine Göktaş ile beraberindeki 14 üye ve yönetici, partilerinden istifa ederek Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisine katıldı.

"İSTİFALAR DEVEM EDECEK"

Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Emin İlhan, AK Parti’deki istifaların ileri günlerde daha da artacağını belirterek, “Partililer bir gereksinim için doğar AK Parti ilk süreçlerinde Güneydoğuda güzel bir oy aldı. Millet HDP'nin haricinde kendilerini temsil edecek bir parti olarak gördü. Ama son dönemlerde AK Parti MHP'ye dönüştü. Güneydoğu'da MHP siyasetine karşı bir tutum var. AK Parti'nin MHP'yle olan yakınlaşmasından dolayı partilerinden kopuşlar çok olacak. Ekonomik krizden dolayı vatandaşların birçoğu yeni söylemleri olan siyasi partilere ilgi gösteriyor. Vatandaşlar bu umudu Gelecek Partisi’nde gördüğü için partimize yoğun bir ilgi gösteriyorlar. AK Parti yönetiminde olan birçok kişi şu anda istifa etme aşamasında. Gördüğümüz kadarıyla gerek ilimizde, gerekse bölgede AK Parti'den istifaların daha da fazla olacak” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN