Akbank direkt internet - Akbank direkt girişi nasıl yapılır? Akbank direkt mobil indir?

Akbank direkt internet - Akbank direkt girişi nasıl yapılır? Akbank direkt mobil indir?

Akbank direkt internet giriş ile sizde internet bankacılığında herhangi bir bankamatik kullanmadan internet üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Peki Akbank direkt girişi nasıl yapılır? Akbank direkt şifre almak için gerekli şartlar nelerdir? Sizde haberimizden yararlanarak Akbank direkt mobil uygulamasını indirerek internet bankacılığında yeni dönem olan mobil bankacılığa kolaylıkla giriş yapabilir ve bu hizmeti aktif olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Akbank direkt uygulaması hakkında detaylara da haberimizden sahip olabilirsiniz. İşte Akbank hizmeti hakkında merak ettiğiniz bazı detaylar...

Akbank direkt uygulaması nasıl kullanılır? Akbank direkt şifre alma nasıl yapılır? Akbank direkt mobil uygulaması indirerek yapmanız gerekenleri kolaylıkla haberimizden temin edebilir konu hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Evinizin rahatlığında veya iş yerinizin yoğunluğunda Akbank Şubelerine gitmeye gerek kalmadan bilgisayarınızdan ya da laptopınızdan bankacılık işlemlerinizi 7/24 Akbank Direkt İnternet'e girerek yapabilirsiniz. İşte Akbank direkt hakkında bazı merak ettiğiniz detaylar...

AKBANK DİREKT NEDİR?

Evinizin rahatlığında veya iş yerinizin yoğunluğunda Akbank Şubelerine gitmeye gerek kalmadan bilgisayarınızdan ya da laptopınızdan bankacılık işlemlerinizi 7/24 Akbank Direkt İnternet'e girerek yapabilirsiniz.
Akbank Direkt İnternet ile;

Avantajlı mevduat ortanları ve döviz kurlarından yararlanır, avantajlı ücretlerle bankacılık işlemlerinizi yaparken hem zamandan hem paranızdan tasarruf edersiniz. Bir çok farklı lokasyona düzenlenen tatil kampanyaları ile benzersiz bir deneyim yaşama şansını yakalarsınız. Farklı sektörlerden farklı markalarla yapılanişbirlikleri ile size özel indirimler kazanırsınız. 

e-Devlet Kapısı'nı Akbank Direkt ile açın!

Kamu hizmetlerini alabileceğiniz e-Devlet Kapısı'na artık Akbank Direkt İnternet ile hızlıca giriş yapabilirsiniz. e-Devlet Kapısına giriş yapmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz. Akbank Direkt İnternet'e giriş yaparak "e-Devlet Kapısı" butonuna tıklayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr sitesi üzerinden "İnternet Bankacılığı" sekmesini seçerek Akbank Direkt logosuna tıklayabilirsiniz.

Akbank Direkt İnternet'e müşteri numaranız veya TC kimlik numaranızla giriş yapabilirsiniz. Akbank Direkt şifrenizi hatırlamıyorsanız veya şifreniz kilitlendiyse üzülmeyin! "Şifre Al" butonundan yeni şifrenizi hemen alabilirsiniz. e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebileceğiniz işlemlerle ilgili ayrıntılı bilgiye www.turkiye.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Yenilenen Akbank Direkt İnternet çok daha kolay, çok daha hızlı ve çok daha modern!

Akbank Direkt'te artık işlemleriniz daha hızlı ve daha kolay! Tüm işlemler anasayfa kartları ile elinizin altında! Üstelik ana sayfa kartlarını istediğiniz gibi organize edebilirsiniz. Son 15 gün içerisinde yaptığınız para transferlerini tek tıkla tekrar edebilirsiniz. Sizi bekleyen yenilikleri denemek için hemen Akbank Direkt İnternet'e girin

AKBANK DİREKT HİZMETİ ALMAK İÇİN

Dilediğiniz Akbank Şubesine uğrayarak birkaç dakikada Akbank müşterisi olun.Cep telefonunuza gönderilecek Akbank Direkt şifresi ile siz de direkt olmanın farkını yaşayın. Akbank müşterisisiniz fakat henüz Akbank Direkt'i kullanmıyor musunuz? Şifre Al'a tıklayarak hemen Akbank Direkt şifrenizi alın; Akbank Direkt ayrıcalığını yaşamaya başlayın.

AKBANK CEP ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

Cep Şifre, Akbank Direkt İnternet işlemlerinde sizden SMS yoluyla onay alma işlemidir. Akbank Direkt İnternet'e girişte Müşteri Numarası, Kullanıcı Kodu ve Akbank Direkt Şifresi'ne ek olarak Cep Şifre kullanmanız gerekmektedir. Bununla birlikte, Akbank Direkt İnternet'ten yaptığınız tüm para transferi (Havale, EFT gibi), Kredi Kartı İşlemleri ve Bağışlar gibi bir çok işlemi de Cep Şifre ile gerçekleştirirsiniz. Cep Şifre ile ilgili her türlü konuda 444 25 25 Telefon Şubemizdenyardım alabilirsiniz.

PARA GÖNDERME İŞLEMLERİ

Akbank Direkt İnternet ile artık para göndermek istediğiniz kişinin yalnızca cep telefonu numarasıyla kolayca para gönderebilirsiniz. Üstelik para göndermek istediğiniz kişi, Akbank'ta hesabı olmasa bile herhangi bir Akbank ATM'sinden gönderdiğiniz tutarı çekebilir. Cep Telefonuna Para Gönderme işlemi ile başka bir Akbank hesabına gönderim yaptığınızda alıcının Akbank Haberci üyesi veya Akbank Şifre Telefonu sahibi olması gerekmektedir.

GÖNDERİLEN PARANIN ÇEKİLMESİ

İşleminiz gerçekleştiğinde alıcının cep telefonuna kısa mesaj ile "referans kodu" iletilir. Tutar bilgisi kısa mesajda yer almaz. Alıcı, en yakın Akbank ATM'sine giderek kart kullanmadan "Giriş" tuşuna basıp,"kartsız para çekme" işlemini seçerek "Referans No" ve "Tutar" girerek gönderdiğiniz parayı çekebilir. Gönderilen para, alıcı tarafından 24 saat içinde çekilmezse ya da 3 kere üstüste yanlış tutar veya referans numarası girilerek çekilmeye çalışılırsa, gönderdiğiniz tutar işlem ücreti ile birlikte hesabınıza iade edilir.

ATM'ye gönderim işlemini 24 saat dolmadan iptal etmek için Akbank Direkt İnternet'te "Para Gönderi İptal Et" adımından işleminizi iptal edebilirsiniz.

KONU HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

- Tüzel Kişiler Akbank Direkt İnternet'ten faydalanabilir mi?
Tüzel müşterilerimiz Akbank Direkt İnternet'ten hizmet alabilirler.

- 18 yaşından küçükler Akbank Direkt İnternet'ten faydalanabilir mi?
18 yaşından küçüklere Neo veya kredi kartı verilemeyeceğinden, 18 yaşından küçükler adına velileri Akbank Direkt İnternet kullanabilir.

- Türkiye'de yerleşik yabancı uyruklu kişiler Akbank Direkt'i kullanabilir mi?
Türkiye'de yerleşik yabancı uyruklu kişiler İngilizce Akbank Direkt İnternet'i kullanarak Akbank Direkt İnternet hizmetimizden faydalanabilirler. Akbank Kredi Kartlarını aktif kullanılmakta olan yabancı uyruklu müşterilerimiz herhangi bir tanesi ile Akbank Direkt İnternet'e giriş yapılabilirler. Axess, Wings veya Fish kredi kartı olan yabancı uyruklu müşterilerimiz kredi kartı numaraları ile Akbank Direkt İnternet'e giriş yapabilir, kredi kartı bilgilerini görüntüleyebilirler.
18 yaşından küçüklere Neo veya kredi kartı verilemeyeceğinden, 18 yaşından küçükler adına velileri Akbank Direkt İnternet kullanabilir.

- Ortak hesap sahipleri adına ortak bir Akbank Direkt İnternet Şifresi alınabilir mi?
Ortak hesaplara ayrıca bir Akbank Direkt İnternet tanımlanmamaktadır. Müşterek hesap sahipleri, ortak oldukları hesapları kendi Müşteri Numaraları altında görüntüleyebilirler.

- Kredi kartı numaramla Akbank Direkt İnternet'e girdiğimde kredi kartı borcumu ödeyebilir miyim?
Akbank Direkt İnternet'e Kredi Kartı Numarası ile giriş yaptığınızda kredi kartınıza ait borcunuzu görüntüleme ve ödeme işlemlerini yapabilirsiniz.

- Akbank Direkt İnternet kullanımını nasıl iptal edebilirim?
Akbank Direkt İnternet kullanımınızı 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'nden ve ya Akbank Şubelerinden iptal edebilirsiniz.

- Akbank Direkt İnternet'ten yaptığım hatalı bir işlemi nasıl iptal edebilirim?
Hatalı Bir İşlemi İptal Etmek İçin 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayabilirsiniz.

- Akbank Direkt İnternet ile ilgili desteğe ihtiyacım var, size nasıl ulaşabilirim?
Müşteri numaranızla Akbank Direkt İnternet'e girdiğinizde Alt menüde bulunan İletişim menüsünden Bize Ulaşın'dan iletişim formunu doldurabilirsiniz. Akbank Direkt İnternet ile ilgili herhangi bir desteğe ihtiyacınız olduğunda 444 25 25 Telefon Şubesi'ni arayarak yardım alabilirsiniz. 

AKBANK DİREKT GİRİŞİ İÇİN: TIKLAYIN...

Akbank direkt internet giriş ile sizde internet bankacılığında herhangi bir bankamatik kullanmadan internet üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Peki Akbank direkt girişi nasıl yapılır? Akbank direkt şifre almak için gerekli şartlar nelerdir? Sizde haberimizden yararlanarak Akbank direkt mobil uygulamasını indirerek internet bankacılığında yeni dönem olan mobil bankacılığa kolaylıkla giriş yapabilir ve bu hizmeti aktif olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Akbank direkt uygulaması hakkında detaylara da haberimizden sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN