Amazon'dan sosyal medyayı sallayan başarı: Almanya'dan İstanbul'a bir günde geldi

Amazon'dan sosyal medyayı sallayan başarı: Almanya'dan İstanbul'a bir günde geldi

Amazon'dan sipariş veren Twitter kullanıcısı Fatih Kadir Akın'ın ürünü Almanya'dan İstanbul'a 1 günde geldi. Akın, siparişin sürecini an be an Twitter'dan paylaşırken, Amazon Destek hattının tweet atarak olaya dahil olması samimi bir sohbeti ortaya çıkardı.

Twitter'da Fatih Kadir Akın adlı kişinin yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu. Amazon Almanya’dan sipariş veren Akın, 8 Nisan’da kargoya verilen ürününün tahmini teslimat tarihinin 9 Nisan olduğunu görünce süreci yakından takip etmeye başladı ve bu süreci Twitter'dan sık sık duyurdu.

1-001.jpg

AMAZON DA CEVAP VERDİ

Akın’ın tweetlerine Amazon’un destek hesabından da bir cevap geldi. Destek ekibinden Duygu, Akın’ın paylaştığı tweete “Şimdi merak etmeye başladım. Bizi de haberdar etmeyi unutma” şeklinde cevap verdi. 

2-002.jpg

Akın’ın verdiği sipariş, DHL gönderim şirketi aracılığıyla Almanya’dan saat 21.00’de yola çıkan kargo, 07.34’te gümrüğe giriş yaptı. Yani kargo, yola çıktıktan neredeyse 11 saat sonra Türkiye’ye ulaştı. İşlemler, bunun ardından da hızla devam etti ve gönderi, 12.39’da İstanbul’da dağıtıma çıkarıldı.

3.jpg

Kargo, dağıtıma çıktıktan sonra kısa süre içinde Akın’ın evine ulaştı. Almanya’dan akşam verdiği siparişi bir sonraki gün öğlen evine ulaşan Akın, bu konuda hem Amazon’u hem de DHL’i tebrik etti., Amazon destek ekibinden de tebriğe yanıt geldi ancak bu kez Duygu değil, Özlem yazdı. Dolayısıyla olayı takip edenler, destek ekibinden Duygu’ya haber verilmesini de istediler ve ortaya samimi bir sohbet çıktı.

4-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN