Fiat Egea Hibrit Versiyonun Fiyatı Enflasyonu Solladı! İşte Sıfır Araç Alacaklar İçin Fiat Egea 2022 Nisan Ayı Fiyat Listesi

Otomobil markaları arasında en çok tercih edilen Fiat Nisan ayı için Egea modelinin fiyat listesini yayınladı. Herkesin merak ettiği sıfır 2022 Fiat Egea modelinin fiyatı araç severleri pek sevindirmeyecek. Başlangıç seviyesi 300 bin TL'den başlayan Fiat, araç alacakların hayallerini de suya düşürdü. İşte dizel otomatik ve hibrit versiyonları ile 2022 Fiat Egea özellikleri ve fiyat listesi.

Otomobil markaları arasında en çok tercih edilen Fiat Nisan ayı için Egea modeli fiyat listesini yayınladı. Herkesin merak ettiği sıfır 2022 Fiat Egea modelinin fiyatları dudak uçuklattı. En ucuz modeli 300 bin TL'den başlayan Fiat'ın fiyat listesi piyasayı alt üst edeceğe benziyor. İşte Türkiye'de satışa çıkan 2022 Fiat Egea Nisan ayı fiyat listesi.

FİAT NİSAN AYINA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Dünyada yaşanan çip krizinden dolayı otomotiv sektörü Nisan ayı için fiyat güncellemesine gitti. Sıfır araç fiyatları son zamanların en yüksek seviyesini bulurken, ikinci el araçlar da yanına yaklaşılmayacak duruma geldi. Dünyanın başta otomobil markaları arasında yer alan Volkswagen, Ford, Hyundai gibi markalar müşterileri için yeni fiyat kampanyaları sunarken, Fiat ise cepleri yakacak bir fiyat listesi yayınladı. İşte Nisan ayı için güncellenen Fiat Egea özellikleri ve fiyat listesi.

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 300 BİN TL'YE YAKLAŞTI

Hollanda merkezli çok uluslu bir otomobil markası olan Fiat, sürücüler tarafından en çok tercih edilen ilk markalar arasında yerini alıyor. Dünyada yaşanan çip krizi, petrol fiyatları, ve Rusya-Ukrayna savaşından dolayı gerileme yaşayan otomobil markaları Nisan ayı için fiyat güncellemesine gitti. Bunların arasında Fiat'ta yer aldı.2022 yılı için yenilenen tasarımıyla gözleri kamaştıran Fiat Egea, fiyatıyla da cepleri yakacağa benziyor. Otomobil severlerin dört gözle beklediği 2022 Fiat Egea'nın başlangıç fiyatı 300 bin TL'yi buldu. İşte Fiat Egea'ya merak edilen dair her şey.

YAKIT SİSTEMİ İLE CEPLERİ YUMUŞATIYOR

Dizel otomatik ve hibrit versiyonları satışa çıkan Fiat Egea'nın başlangıç fiyatı 300 bin TL'den başlıyor. Fiat ailesine yeni katılan Nisan ayı 2022 Egea yeni tasarımı ve özellikleriyle kendinden söz ettireceğe benziyor. Mart ayında giriş seviyesindeki Fiat Egea Sedan'ın i 1.4 Fire 95 HP Easy versiyonu için 265.900 TL'yi görmüştü. Fiat'ın Nisan ayına aynı modeli ise 289 TL'den araç severlerin karşısına çıktı. Aynı özelliklere sahip olan 1.3 M.Jet 95 HP motorlu Egea Sedan'ın fiyatı 381.900 TL ile 389.900 TL arasında değişiyor.

TÜRKİYE'DE 4 MOTOR SEÇENEĞİ İLE MÜŞTERİNİN KARŞISINA ÇIKTI

Nisan ayında satışa çıkan Fiat Egea Sedan, Türkiye'de dört motor seçeneğiyle müşterinin karşısına çıktı. Benzinli 1.4 Fire; 95 HP güç ve 127 Nm torkla geliyor. 6 ileri manuel şanzıman özelliği ile sürücülerin karşısına çıkan motorun yakıt tüketimi 6,4 litre. Dizel ise 1.3 M.Jet, 95 HP güç ve 200 Nm tork üretebiliyor. 5 ileri manuel şanzıman motorununun yakıt tüketimi ise 4,1 litre.

FİAT, YAKIT SİSTEMİ İLE FARK ATIYOR

1.5 hibrit T4, 130 HP güç ve 240 Nm torka sahip olan araç benzinli ve elektrikli motor kombineli. Ortalama 5 litre yakıt tüketime sahip olan araçta 7 ileri otomatik şanzıman özelliği mevcut. Dizel özelliği 1,6 M.Jet; 130 HP güç ve 320 Nm tork üretirken otomatik ve manuel şanzıman seçenekli motoru ise 4,3 ila 4,7 litre yakıt tüketilmektedir.

FİAT EGEA SEDAN 2022 FİYAT LİSTESİ

FİAT EGEA CROSS 2022 NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

FİAT EGEA CROSS WAGON 2022 NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

FİAT EGEA HB 2022 NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İslam Memiş Altın Ve Doların Zirve Tarihini Açıkladı! İşte Altın ve Doları Olanlar İçin En Kritik Gün
Emekli Bayram İkramiyesi İçin 'Otomatik Artış' Talimatı! İşte Son Düzenleme İle 2022 Emekli Bayram İkramiyesi Tutarı

Ekonomi Haberleri