Volkswagen'in patronu çıldırdı! Duster fiyatına bu modeli satacak: Kaçıran arabasız kalır

Araç piyasası hareketlenirken B-SUV model araçların en gözdesi Volkswagen T-ROC, rakiplerine karşı rekabetine hız kesmeden devam ediyor. Yeni araç almak isteyen vatandaşların gözdesi olan Volkswagen T-ROC, 2023 Mart fiyatı merak ediliyor. İşte Volkswagen T-ROC 2023 fiyat listesi…

Piyasada yeni araçlar yerini alırken SUV model araçların gözdesi olacak Volkswagen T-ROC’da piyasada satış için hazırlanıyor. Hem tasarımıyla hem de konforu ile herkesin gözdesi olacak Volkswagen T-ROC, hakkında araştırmalar devam ediyor. Aracın özelliklerinin yanı sıra fiyat listesi de merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Volkswagen T-ROC 2023 fiyat listesi…

VOLKSWAGEN T-ROC ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

SUV model araçlar arasındaki çekişme devam ederken Volkswagen pazardaki payını arttırmak için yeni planları devreye soktu. Markanın B-SUV model aracı T-ROC piyasada yerini alıyor. Hem tasarımıyla hem de konforuyla herkesin gözdesi olan Volkswagen T-ROC, sınıfında bulunan diğer modelleri de sollayıp geçecek. İyi bir yol tutuş özelliğine sahip olan Volkswagen T-ROC, güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Geniş ailelere göre bir tık küçük kalabilen araç sınıf standartları kapsamında da büyük bir konuma sahiptir.


Aracın bagaj hacmi dikkat çekerken Volkswagen T-ROC, 445 litrelik bagaj alanı ile oldukça büyük bir alan sağlıyor. Aracın donanım özellikleri de merak edilenler arasında yer alırken 3 farklı donanım tipi ile piyasada yer alıyor.


Volkswagen T-ROC araçların satış performansı olarak da iyi bir grafik çizebileceği belirtiliyor. Markanın seçenek listesini arttırması durumunda güzel bir ivme yakalayacağı belirtilirken aracın 3 farklı türü müşterilere sunuluyor. Life, Style ve R-Line olarak sunulan aracın 2023 fiyatları da merak ediliyor.

VOLKSWAGEN T-ROC 2023 FİYAT LİSTESİ


1.5 TSI 150 PS DSG Life
Fiyatı: ₺958,200.00

1.5 TSI 150 PS DSG Style
Fiyatı: ₺1,050,700.00

1.5 TSI 150 PS DSG R-Line
Fiyatı: ₺1,148,700.00

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri