'Çifte standartlı' kapanma kafaları da karıştırdı: Meğer onlar turistmiş

Muğla'nın Datça ilçesinde sokağa çıkma yasağını ihlal ederek denize giren 17 kişiye ceza kesildi. 'Çifte standartlı' kapanma ilginç diyaloglara da neden oldu. Tam kapanma kurallarını ihlal eden bir vatandaş "Ceza kesilirse ödeyemem. Az ileride denize girenleri görünce, ben de denize girip yüzdüm. Meğer onlar turistmiş" dedi.

Muğla'nın Datça ilçesinde denize giren 17 kişiye ceza kesildi. Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tam kapanmada kısıtlamaları ihlal eden kişilere yönelik denetim yaptı.

Hastanealtı Plajı'ndaki denetim sırasında polis, denize giren bir kişiyi uyararak sudan çıkmasını istedi. Polisin uyarısıyla kıyıya gelen M.B., polise kimlik göstermeyi kabul etmedi.

Tutanak tutulmaması için bir süre polise dil döken M.B. "Ceza kesilirse ödeyemem. Az ileride denize girenleri görünce, ben de denize girip yüzdüm. Meğer onlar turistmiş" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri