Kılıçdaroğlu'na İzmir'de sevgi seli: Hepimiz Kemal'iz, Hepimiz Adayız

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne katılmak üzere bugün İzmir’e gitti. Kılıçdaoğlu'nu havalimanında karşılayan vatandaşlar 'Hepimiz Kemaliz, Hepimiz Adayız' pankartı açtı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne katılmak üzere Ankara'dan İzmir'e gitti.

Kılıçdaroğlu'nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer karşıladı. Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için havalimanına gelen kalabalık ise Kılıçdaroğlu maskeleriyle alanda yer aldı.

'HEPİMİZ KEMAL'İZ, HEPİMİZ ADAYIZ'

Havaalanına akın eden vatandaşların Kılıçdaroğlu'na ilgisi büyüktü. Alanda Kılıçdaroğlu'nu karşılayan vatandaşlar, "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganı attı. Bu sırada dikkat çeken bir pankart açıldı. Pankartta adaylık ilanından sonra CHP Genel merkezi önündeki konuşmasına atıfta bulunarak "Hepimiz Kemal'iz, Hepimiz adayız" sloganına yer verildi.

Kılıçdaroğlu coşkulu karşılamanın gerçekleştiği hava alanından ayrılarak kalacağı otele doğru yola çıktı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri