Kocaeli'de 22 adet daire satışa çıktı

Kocaeli'de 22 adet daire satışa çıktı

Körfez Belediyesi, İlimtepe mahallesinde bulunan 22 adet 3+1 daireyi açık artırmayla satışa çıkardı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; İhale, 6 Nisan 2022 tarihinde Kocaeli Körfez Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonunda İhale Komisyonu huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. ve 46. maddeleri uyarınca yapılacak

İstekliler, istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp dosyalarını en geç 5 Nisan 2022 tarihinde saat 12.00’ye kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermek zorundadır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN