Anadolu Ateşi 20. yılında Yenikapı’da yanacak

Anadolu Ateşi 20. yılında Yenikapı’da yanacak

Anadolu’nun binlerce yıllık oyun kültürünü sahneye taşıyan Anadolu Ateşi dans topluluğu 20. yılını Park Et Seyret etkinlikleri kapsamında Yenikapı İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde kutlayacak. Topluluk, Kovid-19 tedbirleriyle gerçekleşecek konserin ardından Ege bölgesinde turne yapacak.

SALİHA SULTAN-KARAR

Genel Sanat Yönetmeliği’ni Mustafa Erdoğan’ın yaptığı ve sahneye çıktığı ilk günden bugüne kadar her gösterisinde ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi dans topluluğu

Kovid-19 salgını sonrası tedbirli bir şekilde normalleşmeye geçtiğimiz bu günlerde, yeni bir etkinlik konsepti ile 20’nci yılını sahnede kutlamaya hazırlanıyor. 20 yıldır 105 ülkede 45 milyonu aşan izleyiciyle buluşan topluluk, 5 binden fazla sahnelenen Anadolu Ateşi isimli gösterisiyle, 20’nci yaşını kutlarken yeni bir deneyimle seyircisine dans şöleni yaşatacak.

9 Temmuz Perşembe, saat 21.30’da Park Et Seyret arabalı konserler kapsamında, bin 400 araç kapasiteli Yenikapı İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde, seyircisiyle buluşacak Anadolu Ateşi’nin konserinde sterilize ve sosyal mesafe kurallarına uyulacak. Araçlar, sosyal mesafe kuralına uygun girişte dezenfekte edilecek ve seyircilere maske verilmesinin ardından sosyal izolasyon sağlanacak. Yaz gösterilerinin startını bu konserle verecek Anadolu Ateşi ardından Ege turnesine çıkacak. Topluluk turne kapsamında İzmir Fuar Açıkhava, Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, 9 Eylül İzmir Kurtuluş, 28 Eylül Harbiye Açıkhava gösterileri ile hayranlarıyla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN