Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Koronavirüs önlemleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Koronavirüs önlemleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında bazı düzenlemelere gitti. Hayvanat Bahçesi geçici süre ile ziyarete kapatıldı. Sosyal tesisler faaliyetlerine ara verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturacağı riski yönetme, sosyal izolasyonu temin etme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla bir dizi önlem aldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi geçici süre ile ziyarete kapatıldı. Tophane Çay Bahçesi, Atatürk Sosyal Tesisleri, Düden Balık Çarşısı, Konyaaltı ve Lara Plaj Tesisleri geçici süre ile hizmetini durdurdu. 

SAATLER DEĞİŞTİ

Topçam ve Sarısu mesire alanlarında piknik yasaklanırken giriş-çıkış saatlerinde düzenleme yapıldı. Mesire alanları yürüyüş ve spor amaçlı kullanmak isteyen vatandaşlar hafta içi sabah 09.00 akşam 19.00 saatleri arasında kullanabilecek. Hafta sonları ise hizmete kapalı olacak. Halk Et satış mağazaları da hafta içi 09.00-19.00’da ve Cumartesi 10.00.17.00 saatleri arası hizmet verecek. Halk Et Mağazaları Pazar günü
kapalı olacak.
 
ASFİMLER KAPALI

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde verilen kurslara da ara verildi. ASFİM’in yanı sıra, sabah sporları, tenis kortları, spor sahaları pandemi tedbirleri kapsamında vatandaşlara geçici süre hizmet veremeyecek.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN