Antalya Büyükşehir’den Konyaaltı ve Muratpaşa’da 29 Ekim konseri

Antalya Büyükşehir’den Konyaaltı ve Muratpaşa’da 29 Ekim konseri

Antalya Büyükşehir Cumhuriyet Bandosu 29 Ekim Bayramı coşkusunu Muratpaşa ve Konyaaltı İlçelerinde sürdürdü. Cumhuriyet Bandosu’nun mobil araç üzerinde verdiği konsere ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik eden vatandaşlar ‘Atam izindeyiz’ mesajı verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mobil konserlerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Bandosunun tüm ilçelerde verdiği muhteşem bayram konseri, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçesinde devam etti.

ATAM İZİNDEYİZ

Cumhuriyet Bandosunun şarkılar ve marşlarla coşturduğu Konyaaltı ve Muratpaşa halkı ellerinde Türk bayrakları ile konsere eşlik etti. Türk Bayraklarıyla yol kenarlarından, işyerlerinden ve evlerinin balkonlarından şarkılara ve marşlara eşlik eden Antalyalılar, Cumhuriyet coşkusunu kalplerinde yaşadı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e izindeyiz mesajı veren Antalyalılar, mobil etkinlik için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN