Antalya’da ilginç görüntüler! İki genç yağmur eşliğinde oyun havası oynadı

Antalya’da ilginç görüntüler! İki genç yağmur eşliğinde oyun havası oynadı

Antalya’da sokakların suyla dolmasının ardından caddeye çıkan iki genç yağmur eşliğinde oyun havası oynarken, bir vatandaş da oltasını sel suyuna saldı.

Antalya’da yoğun yağış nedeniyle sokakların suyla solmasının ardından vatandaşların ilginç görüntüleri görenleri güldürdü. Bir vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülere göre, sokağa yarı çıplak çıkan iki genç yağmur sesi eşliğinde oyun havası oynadı. Bazı vatandaşlar suyla dolan caddelerde kürek çekerek gezerken bazıları da balık tuttuğu oltayı sel suyuna saldı. 

Antalya’da ve ilçelerinde bugün kuvvetli yağış ile fırtına gün boyunca yağış etkili oldu. Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde sağanak sonrası kentin bazı bölgelerinde cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Yağış esnasında sokağa çıkan bazı vatandaşların görüntüleri görenleri gülümsetti.  

antalya3.jpgantalya1.jpgantalya3.jpg

YAĞMUR SESİ İLE OYUN HAVASI  

Şehrin farklı bölgelerinde çekilen görüntülerde, iki genç yağan yağmura aldırış etmeyip sokağa yarı çıplak çıktı. Biriken suyu birbirlerine sıçratan gençler, müzik olmadan yağmur sesi eşliğinde oyun havası oynadı.   

Bir başka görüntüde bota binen bazı vatandaşlar, suyla dolan kürek çekerek ilerledi. Bir diğer görüntüde de gencin birisi eline aldığı oltasını göle dönmüş caddeye saldı.  

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, en çok izlenenler arasında girdi.

antalya1.jpg                               

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN