Arda Turan'dan Galatasaray iddialarına cevap: Her gün konuşmayalım

Arda Turan'dan Galatasaray iddialarına cevap: Her gün konuşmayalım

Sözleşmesi biten ve Galatasaray'la anlaşacağı iddia edilen Arda Turan konuyla ilgili olarak, "Her gün konuşmayalım. Hayırlısı... Öyle bir şey olursa zaten kulüpten duyarsınız" dedi.

Galatasaray'dan Atletico Madrid'e giden, burada gösterdiği performansla dünya devi Barcelona'ya transfer olan ve son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Deneyimli futbolcunun geçen akşam Galatasaray ile anlaştığı ileri sürüldü. Söz konusu haberlerle ilgili açıklama yapan Turan ise "Her gün konuşmayalım. Hayırlısı... Öyle bir şey olursa zaten kulüpten duyarsınız" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu transferde ısrarcı olduğu ve yönetimle görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Yönetimin de tecrübeli futbolcuyu sezon sonunda makul bir maaş karşılığında kadroya katacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN