'Arif V 216'yı beğenmeyen sanatçıya Zafer Algöz'den ilginç cevap

'Arif V 216'yı beğenmeyen sanatçıya Zafer Algöz'den ilginç cevap

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 2016 dün vizyona girdi. Filmi izleyen şarkıcı Ayça Tekindor, filmi beğenmediğini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Filmin oyuncusu Zafer Algöz, Tekindor'a, "IBAN gönder, paranı geri göndereyim" sözleriyle cevap verdi.

Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in başrolde oynadığı "Arif V 216" dün vizyona girdi. Merakle beklenen filmle ilgili sinema yazarları ve sosyal medya kullanıcıları binlerce yorumda bulundu. O yorumlardan biri de şarkıcı Ayça Tekindor'a aitti. Ayça Tekindor sosyal medya hesabından Arif V 2016 filmi için; ‘‘ Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film Arifv216. Gerçekten şaşırdım’’ dedi.

Ayça Tekindor'un filmle ilgili yorumuna kayıtsız kalmayan Zafer Algöz, "IBAN gönder, paranı geri göndereyim" diye cevap verdi.

18-01/06/resized_a2e97-b1f30bebzafer

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN