Arka Sokaklar'a taze kan! Ünlü isim kadroya dahil oldu

Arka Sokaklar'a taze kan! Ünlü isim kadroya dahil oldu

Ekranların sevilen dizisi ‘Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Anıl Kurtuldu, cuma akşamlarının en fazla izlenen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar'da polis Muzaffer karakterini canlandıracak.

15 sezondur seyircisi ile buluşan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Anıl Kurtuldu, Kanal D ekranlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

575. bölümde diziye dahil olacak olan Anıl Kurtuldu, Arka Sokaklar'da polis Muzaffer karakterine hayat verecek.

anilkurtuldu.jpg

Yapımcılığını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu ise Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı 'Arka Sokaklar' dizisine bu hafta itibariyle Anıl Kurtuldu katıldı.

Oyuncu, projede polis Muzaffer karakterine hayat verecek. Yapımda, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz başrolü paylaşıyor.

Anıl Kurtuldu daha önce Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı Hadi Be Oğlum filmi ve Mahrumlar filminde rol almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN