Artvin Belediyesi sıcak asfaltlama çalışmalarına start verdi

Artvin Belediyesi sıcak asfaltlama çalışmalarına start verdi

Artvin Belediyesi, asfalt sezonun açılmasıyla birlikte sıcak asfaltlama çalışmalarına başladı.

Artvin Belediyesi, Artvin Valiliği ve Akmercan Doğalgaz firması konsorsiyumu ile asfalt sezonun açılmasıyla birlikte sıcak asfaltlama çalışmalarına; Doğalgaz çalışmaları nedeniyle tahrip olan, Çayağzı Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesinden başlandı.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sn. Demirhan Elçin, bayrama kadar Çayağzı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinin asfaltının tamamlanacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

Elçin: “Doğal Gaz firmasının tahrip ettiği zeminlerin onarımında Belediyemizin talep ettiği şartları Akmercan Doğal Gaz Firmasının kabul etmesi sonucu ek protokol yapılarak Doğal Gaz imalatına Bayram sonrası kaldığı yerden devam edilecek. Protokol kapsamında Doğalgaz Firması Şehit Dursun Acar (Halkevi) Caddesinde de Doğal Gaz şebekesi alt yapı çalışmalarına başlayacak” dedi.

Başkan Elçin, Asfalt çalışması tamamlandıktan sonra basın açıklaması ile kamuoyunu ayrıntılı olarak bilgilendireceğini belirterek sözlerini tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN