Aşı yaptıran başhekim: Hiç acımadı ki...

Çin'den sipariş edilen CoronaVac aşısının Türkiye'ye ulaşmasıyla birlikte ülke genelinde aşılama başladı. Bakan Koca ve Bilim Kurulu Üyelerinin ardından sağlık çalışanları da aşı oldu. Bursa'nın İnegöl ilçesinde ilk aşıyı olan başhekim ise "Hiç acımadı ki" diyerek herkesi hem güldürdü.

Bursa'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı ilk aşılar öncelikli olarak sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. İnegöl'de önce başhekim aşı oldu ardından sırayla diğer sağlık çalışanları hazırlanan aşı odalarında kayıtlarını yaptırdıktan sonra aşılarını olmaya başladı.

Sağlık çalışanlarının ardından önümüzdeki günlerde 65 yaş üstü risk grubundaki vatandaşların aşıları yapılacak.

'HİÇ ACIMADI Kİ...'

İnegöl'de ilk aşı Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen'e yapıldı. Göçmen'in aşı olduktan sonra "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Gördüğünüz gibi hiç acımadı" sözleri gülümsetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN