Aydın'da otobüs şoföründen takdir toplayan hareket

Aydın'da bir otobüs şoförü, sefer sırasında yol kenarında rahatsızlanan yaşlı adama ilk müdahaleyi yaptı. Tansiyon hastası olduğu belirlenen adam, sağlık ekiplerine teslim edilirken şoförün duyarlı davranışı takdir topladı.

Aydın'da seyir halinde olan şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsün şoförü Murat Balcıoğlu, Çine Bulvarı üzerinde yaşlı bir adamın yere düştüğünü gördü. Şoför hemen aracını durdurup yaşlı adamı yerden kaldırdı ve sağlık ekiplerine haber verdi. Şoförün ambulans gelene kadar yanından ayrılmadığı yaşlı adam, hastaneye kaldırıldıktan sonra durumunun iyi olduğu öğrenildi. 


 
“ŞOFÖRÜMÜZ ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEMİŞ”

Aydın Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatife bağlı olarak çalışan şoför Murat Balcıoğlu’na duyarlı davranışından dolayı tebrik ederek, "Şoförümüzün bu hareketinden dolayı kendisini tebrik ediyor, örnek bir hareket bunlar. Hepimizin yapması gereken insanı bir görevimiz. Bu kardeşimiz de dün bu şekilde vatandaşımıza yardımcı olarak sağlığına kavuşmasını sağlamıştır. Vatandaşımıza da geçmiş olsun acil şifalar diliyorum" dedi.


“VATANDAŞLIK GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİM”

15 yıldan buyana şoförlük mesleğini sürdüren Murat Balcıoğlu ise vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade ederek, "Bu bizim insanlık görevimiz. Kooperatif başkanımız da sık sık bize bu konularda telkinlerde bulunuyordu. İhtiyacı olan insanlara yardımcı olmalıyız, bu bizim vatandaşlık görevimiz" diye konuştu.