Azez'de sınır kapısı yakınında bomba yüklü araç patladı: Ölü ve yaralılar var

Azez'de sınır kapısı yakınında bomba yüklü araç patladı: Ölü ve yaralılar var

Suriye'nin Azez kentinde bomba yüklü araç ile düzenlenenh saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye, yaralıların sayısı ise 100’e yükseldi.

Suriye'nin Azez kentinde bulunan Sacu kasabasındaki Al-Salama sınır kapısı yakınında bomba yüklü araç ile terör saldırısı düzenlenmişti. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetmiş, 23 kişi ise yaralanmıştı. Yetkililer, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 7’ye, yaralıların sayısının ise 100’e yükseldiğini duyurdu. Sivil Savunma Yetkilisi, saldırı hakkında yaptığı açıklamada "Yerel saatle 18:10'da Sacu kasabasında büyük bir patlamanın sesini duyduk. Ekiplerimiz olay yerine hızlıca intikal etti. Patlama soncu çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Yaralıları hastaneye sevk ettik” ifadelerini kullandı.Ekipler, patlamanın ardından bölgede temizlik çalışmalarına başladı.

TERÖR ÖRGÜTÜ SIK SIK SALDIRILAR DÜZENLİYOR

Sabah saatlerinde Afrin ilçe merkezinde Suriye Milli Ordusu aracına yerleştirilen bomba infilak etmiş, 13 kişi yaralanmıştı. YPG/PKK'lı teröristler, Türkiye ile Rusya arasında 22 Ekim 2019'da varılan mutabakat gereği ayrılmaları gereken Tel Rıfat ilçesinden, sık sık Bab, Azez, Cerablus ve Afrin bölgelerini hedef alarak terör eylemleri düzenliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN