Babacan'dan Koca'ya vaka tepkisi: Bir kişi hiçbir başarısızlığı üstlenmiyor

Babacan'dan Koca'ya vaka tepkisi: Bir kişi hiçbir başarısızlığı üstlenmiyor

DEVA Partisi lideri Babacan, Bakan Koca’nın vakaların artmasında vatandaşları sorumlu göstermesine tepki gösterdi: Yok, 83.999.999'dur o. Bir kişi hiçbir başarısızlığının sorumluluğunu üstlenmiyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada vaka sayılarının artmasına ilişkin "Sorumlu hepimiziz. 84 milyon. Bilim kurulu başından beri bu salgının bulaşın nasıl olduğunu hep anlatageldi. Özellikle varyantın yaygın olması nedeniyle virüsün daha bulaşıcı olduğunu görüyoruz" dedi. 

Sosyal medyada eleştirilere neden olan ifadelere DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da tepki gösterdi. Babacan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yok, 83.999.999'dur o. Bir kişi hiçbir başarısızlığının sorumluluğunu üstlenmiyor" dedi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN