Babam Çok Değişti neden final yaptı? Kanal D dizisinden üzen haber

Babam Çok Değişti neden final yaptı? Kanal D dizisinden üzen haber

Kanal D’nin kısa süre önce yayın hayatına başlayan komedi dizisi Babam Çok Değişti final kararı aldı. Yapımcı ve kanal yönetiminin aldığı kararla Babam Çok Değişti dizisi 4. bölümünün ardından ekranlara veda etti.

İlk etapta İyi Aile Babası adıyla yayınlanmaya başlayan Babam Çok Değişti için yolun sonuna gelindi. Yakın zaman önce senaryo ve isim değişikliğine giden Babam Çok Değişti dizisi, rakipleri karşısına direnç gösteremeyerek final kararı aldı.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Alev Alev, Mucize Doktor, Sol Yanım, Bir Zamanlar Çukurova gibi başarılı yapımlarla aynı gün yayınlanan Babam Çok Değişti dizisi, reyting yarışında yenik düştü. Reytinglerde istenilen seviyeye çıkamayan Babam Çok Değişti dizisinin bundan dolayı final kararı aldığı belirtiliyor.

Babam Çok Değişti dizisi, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Salih Kalyon ve Melek Baykal gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Babam Çok Değişti dizisi 28 Ocak Perşembe günü yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti.

babam-cok-degisti-neden-final-yapiyor-kanal-d-dizisinden-uzen-haberr.jpeg

İŞTE BABAM ÇOK DEĞİŞTİ’NİN KONUSU DEĞİŞMİŞTİ

Babam Çok Değişti’nin değişen konusunun ardından; Mehmet Ali’nin ilk aşkının seneler sonra çıkıp gelmesi ortalığı karıştırmıştı. Mehmet Ali, ilk aşkı Deniz’i karşısında görür görmez büyük bir korku yaşamıştı. Çünkü Aslı’ya bu konuda yalan söylemişti. 

Mehmet Ali, Deniz’i, başta eşi Aslı ve annesi Arife olmak üzere tüm ailesinden uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamamıştı. Birçok yalanlar söyleyen Mehmet Ali, ağabeyi Rıfkı’nın başını büyük bir belaya sokarken, Deniz’in seneler sonra neden çıkıp geldiğini bir türlü öğrenemez. Bunların dışında Damla, Hulusi’nin dedesi Kerami'yle dostluğunu hiç samimi bulmaz ve Hulusi’ye güvenmez. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN