Bacağı kırılan Muslera antrenmana çıktı

Bacağı kırılan Muslera antrenmana çıktı

Sağ bacağında iki kırık tespit edilen ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, takımının bugün yaptığı antrenmana katılarak salonda çalıştı.

Galatasaray'da Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve sağ bacağında iki kırık tespit edilip ameliyat olan kaleci Fernando Muslera sürprizi yaşanıyor. 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Uruguaylı file bekçisi sarı kırmızılıların bugün Florya'da yaptığı idmanda salonda çalıştı.

Galatasaray, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 30. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas oyunu oynandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Marcao, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı. Radamel Falcao, salonda ve sahada takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Fernando Muslera, kaleci antrenörleri eşliğinde salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN