Bahattin Demirbilek kimdir ve kaç yaşında ne iş yapıyor? Galatasaray başkanlığı için adı geçti

Bahattin Demirbilek kimdir ve kaç yaşında ne iş yapıyor? Galatasaray başkanlığı için adı geçti

Galatasaray’a başkanlık için adının geçmesiyle gündeme gelen Bahattin Demirbilek, Twitter’da gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı başkanlık paylaşımları ile öne çıkan Bahattin Demirbilek, Galatasaray aşkı için, ‘Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım’ sözlerini kullanıyor.

Genç yaşlarından itibaren Rusya’ya giden ve orada 33 yaşında ESTA Construction’ı kuran Bahattin Şimşek, şirketini en büyükler arasına ilk 200’e sokmayı başardı. Bahattin Demirbilek, Galatasaray sevdasından dolayı oğlunun adını Aslan olarak koydu.

BAHATTİN DEMİRBİLEK KİMDİR?

1971’de doğan ve Ankara’da büyüdükten sonra 15 yaşında çalışma hayatına başlayan başlayan Bahattin Demirbilek, henüz 22 yaşındayken 1993 yılında Rusya’ya gitti. Profesyonel olarak senelerce Rusya’da çalışmalarını sürdüren Bahattin Demirbilek, 33 yaşında ESTA Construction’ı kurdu. 

2005’te kurduğu şirketi 2018’de dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri hâline gelen Bahattin Demirbilek, aynı anda ‘Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım’ sözleriyle adlandırdığı ve kongre üyesi olduğu Galatasaray sevdasından dolayı oğlunun adını Aslan koydu.

BAHATTİN DEMİRBİLEK NE İŞ YAPIYOR?

Rusya’da yaptığı taahhüt işleri sayesinde ülkenin en büyük müteahhitlerinden biri olan Bahattin Demirbilek’in ESTA Construction’ı aynı anda Mercedes-Benz Daimler’in ülkedeki en büyük yatırımı ve ilk otomobil fabrikasını, Saratov’daki Yuri Gagarin Havalimanı’nı da inşa ediyor.

bahattin-demirbilek-kimdir-ve-kac-yasinda-ne-ne-is-yapiyor-galatasaray-baskanligi-icin-adi-gectii.jpg

GALATASARAY’A BAŞKANLIK İÇİN İSMİ GEÇİYOR

Bahattin Demirbilek’in Galatasaray başkanlığı için adı geçiyor. Twitter’da da Bahattin Demirbilek ismi gündem oldu.

Galatasaray İrfan Can'dan vazgeçtiGalatasaray İrfan Can'dan vazgeçti

Galatasaray'da iki isim, PFDK’ya sevk edildiGalatasaray'da iki isim, PFDK’ya sevk edildi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN