Bakan Gül'den yeni anayasa açıklaması

Bakan Gül'den yeni anayasa açıklaması

Adalet Bakanı Gül, Erdoğan’ın ‘hukuk reformu’ ve ‘yeni anayasa’ açıklamasının ardından “Hukuk reformumuzun temel hedeflerinden biri olan yeni, sivil ve demokratik bir anayasayı hayata geçirmek; geleceğimize, çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Cumhur İttifakı olarak bir anlayış birliğine varmamız halinde, önümüzdeki dönemde yeni Anayasa için harekete geçebiliriz" dedi. 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni anayasa vurgusu hepimiz için heyecan verici bir müjdedir" ifadelerini kullandı. 

Gül, "Hukuk reformumuzun temel hedeflerinden biri olan yeni, sivil ve demokratik bir anayasayı hayata geçirmek; geleceğimize, çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN