Bakan Koca, maske fotoğrafıyla '10 Kasım' mesajı paylaştı: Bugünlerde onu saygıyla anıyoruz

Bakan Koca, maske fotoğrafıyla '10 Kasım' mesajı paylaştı: Bugünlerde onu saygıyla anıyoruz

Sağlık Bakanı Koca, maske fotoğrafıyla 10 Kasım mesajı paylaştı: Dayanışma ve beraberlik ruhuna ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde onu saygıyla anıyoruz.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mustafa Kemal Atatürk'ün, vefatının 82'nci yılında ilginç bir paylaşım yaptı.

Koca, Atatürk'ü 'siyah maske' görseli ile andı. Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 82 yıl önce bugün kaybettik. Cumhuriyetimizin her kuşağı, onun öncülük ettiği Milli Mücadeleden ilham aldı. Dayanışma ve beraberlik ruhuna ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde onu saygıyla anıyoruz."

 

Sağlık Bakanı Koca, daha sonra Atatürk görseli ile aynı mesajı paylaştı.

 

 

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82'nci yılında Anıtkabir'de devlet töreniyle anıldı.

Atatürk'ün 82 yıl önce vefat ettiği saat olan 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Devlet erkanı daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz" diye yazdı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN