Bakan Selçuk süreci anlattı: Öğretmenlere aşı planlaması

Bakan Selçuk süreci anlattı: Öğretmenlere aşı planlaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmenlerin aşılanması için planlamaların devam ettiğini belirterek "Kimlik bilgilerinin Sağlık Bakanlığı'na ulaştırılması konusunda da bazı çalışmalar yürütülüyor" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmenlerin aşılanması için sürecin başladığını belirtti.

Bakan Selçuk Denizcilik Eğitimi Veren Ortaöğretim Kurum - Kuruluşlarına Yönelik İş Birliği Protokolü'nü imza törenine katıldı.

Selçuk, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Selçuk, öğretmenlerin aşılanması konusuyla ilgili şunları söyledi:

"Bununla ilgili planlamalar yapılıyor. Aslında çok daha önceden bir takım görüşmeler oldu. Bu hususta planlamalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı olarak öncelikle okula başlayan çocuklarımızın, öğretmenlerin kimlik bilgilerinin Sağlık Bakanlığı'na ulaştırılması konusunda da bazı çalışmalar yürütülüyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN