Bakan Selçuk: Tüm kademelerde yüz yüze eğitime şartlar izin vermiyor

Bakan Selçuk: Tüm kademelerde yüz yüze eğitime şartlar izin vermiyor

Eğitim-öğretimde bütün sınıfların yüz yüze eğitime başlamasının şu an mümkün olmadığını belirten Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilerleyen günlerde değişen duruma göre yeni karar alabileceklerini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs (covid-19) salgınının yükselişinin eğitimi zora soktuğunu, bu yüzden kurallara uyulması gerektiğini ifade etti. Selçuk tüm kademelerde yüz yüze eğitim hakkında da konuştu.

Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, pazar günü çalışma arasında Kızılay Meydanı'nda yürüdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Uyarılara rağmen çene altına inmiş maskeleri ve unutulan sosyal mesafeleri görünce çocuklarımızı okullarda güvende tutmak için çabalayan meslektaşlarım adına çok üzüldüm. Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor, kurallara uyalım."

TÜM SINIFLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, daha sonra yaptığı açıklamada, okulların tamamen açılması hakkında, "Bizim de arzumuz, isteğimiz o yönde. Şu anda salgın şartları buna izin vermiyor, inşallah önümüzdeki günlerde salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN