Bakan Selçuk'tan normalleşme uyarısı: Çocuklar için kontrollü olun

Bakan Selçuk'tan normalleşme uyarısı: Çocuklar için kontrollü olun

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk hafta sonu yasaklarının kalkmasıyla ilgili vatandaşları uyararak okula giden çocuklar için kontrollü olunmasını istedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından normalleşmeyle ilgili açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Bazı illerimizde uzun zamandır ilk kez hafta sonu serbestliği var. Vatandaşlarımızdan ricam okullarımızı ve çocuklarımızı düşünerek kontrollü davranmaları. Çok bunaldığınızı tahmin ediyorum ancak sağlıklı normalleşebilmek için hâlâ yüksek desteğinize ihtiyacımız var."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN