Bakanlıktan 18 yaş üstü kişilere duyuru yapıldı! Hesaplara para girişi olacak: O saatlerde mutlaka bakın!

Bakanlıktan 18 yaş üstü kişilere duyuru yapıldı! Hesaplara para girişi olacak: O saatlerde mutlaka bakın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Nisan ayı ödemelerinin başladığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Yaptığı açıklamada, bakanlık tarafından yapılan destek ödemelerinin bugünden itibaren belirlenen hesaplara yatırılacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Nisan ayına özel GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin başladığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, öğrencilerin merakla beklediği ödemelerin ne zaman yapılmaya başlayacağı konusunda ayrıntılı bilgi verdi. Öğrenci burs ve kredilerinin ne zaman yapılacağı hakkında detaylı bilgiyi bizzat Bakan Kasapoğlu duyurdu. 

BAKAN KASAPOĞLU ÖDEMELERİN BAŞLADIĞINI DUYURDUödeme

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredilerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Bu açıklama, binlerce öğrencinin merakla beklediği bir konuydu ve öğrencilerin banka hesaplarına burs ve öğrenim kredi tutarlarının yatmasıyla birlikte rahat bir nefes almalarını sağladı.

BAKAN KASAPOĞLU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

kasapoğlu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredilerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu açıklamasında, öğrencilere iyi ve sağlıklı günlerde harcama yapmalarını diledi ve GSB'nin her zaman gençlerin yanında olduğunu belirtti. 

BURS PROGRAMI VE KREDİ DESTEĞİNDEN KİMLER YARARLANABİLİYOR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın burs programları ve öğrenim kredisi desteği, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilmişti. Bu destekler, üniversite öğrencilerinin yanı sıra lise, meslek yüksek okulları ve diğer eğitim kurumlarında öğrenim gören gençler için de sunuluyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN