Bekçilik mülakat yeri öğren | Sözlü mülakatlar ne zaman?

Bekçilik mülakat yeri öğren | Sözlü mülakatlar ne zaman?

Bekçilik sözlü mülakat yerini öğrenmek isteyenler internette çeşitli araştırmalarını sürdürüyordu. Son dakika gelen açıklamasına göre 2019/1 birinci dönem çarşı ve mahalle bekçiliği fiziki yeterlik sınavına katılacak adayların sınav yerleri belli oldu. İşte gelişmeler…

Polis akademisi Başkanlığı tarafından alınan mahalle bekçiliği için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Bekçilerin gireceği sözlü mülakat yerleri belli oldu. Peki bekçilik sözlü mülakat yerleri nasıl öğrenilir? Tüm bu gelişmeler karar.com’da...

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI

2019/1. Dönem çarşı ve mahalle bekçiliği fiziki yeterlilik sınavına girecek adayların sınav merkezleri ile tarihleri http://www.pa.edu.tr/ adresi üzerinden açıklandı. Polis Akademisi’nin resmî internet adresinden paylaşılan açıklamaya göre, 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Fiziki Yeterlilik Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile tarihleri açıklandı.

19-08/17/bekci-duyuru.jpg

BEKÇİLİK SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar fiziki yeterlilik sınavına girecek adaylar, sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet sitesinden sorgulayarak öğrenebilir. Paylaşılan tarihte ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik sınavına girecektir. Öte yandan adaylara posta yolu ya da değişik iletişim araçlarıyla sınav giriş belgesi gönderilmez. İnternetten paylaşılan duyuru tebliğ niteliğini taşır.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN