Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve ailesiyle birlikte karantinada olduğunu duyurdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, son yaptırdığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Ailesi ile birlikte karantinada olduğunu söyleyen Akpolat, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli komşularım,

Aldığımız tüm önlemlere rağmen virüsle ben de tanıştım. Son yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi, ailemle birlikte karantinadayız. En kısa zamanda bunu aşıp yolumuza devam edeceğiz."

 

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NUN TESTİ DE POZİTİF

Öte yandan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve tedavisinin hastanede devam ettiğini duyurmuştu.

RIZA AKPOLAT KİMDİR?

Rıza Akpolat, 1982 yılında İstanbul’da doğdu. İdeal bir toplum ve güzel kentler için, yani güzel bir Türkiye için siyaseti hep önemsedi. Gençlik yıllarından itibaren hem aktif olarak siyasetin içinde yer aldı, hem de lisans eğitimini bu alanda tamamladı. Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans eğitimine başladı.

Avrupa Birliği Uzmanı olarak yurt içinde ve yurt dışında birçok konferansa katıldı. Bu süreçte CHP Gençlik Kollarında yöneticilik, İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinden sonra İl Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 7 Haziran 2015 seçimlerinde ön seçimle milletvekili adayı oldu. Aktif iş hayatına eğitim, danışmanlık ve yapı sektörlerinde faaliyet gösteren şirketi ile devam etti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda yüzde 73’lük rekor oyla Beşiktaş Belediye Başkanlığına seçilen Rıza Akpolat evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN