Beşiktaş Ersan Gülüm giderse Benedikt Röcker'i transfer edecek

Beşiktaş Ersan Gülüm giderse Benedikt Röcker'i transfer edecek

Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü 6 milyon Euro'ya Shandong Lunen'e satıp, Alman ekibi Fürth'te oynayan Benedikt Röcker'i kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Rhodolfo ile birlikte oynattığı Ersan Gülüm'e sezon başında olduğu gibi yine Çin'den ciddi teklifler var.

Fotomaç'ın haberine göre; Shandong Lunen kulübünün devre arasında 6 milyon Euro ile Kartal'ı kapısını çalacağı öğrenildi. Siyah-beyazlılar da hem sol stoperde hem de ön libero mevkiinde görev yapan Fürth'te oynayan Benedikt Röcker ile temasa geçti.

Mario Gomez'in menajeri Brehm, 1.97'lik dev oyuncunun Beşiktaş'a büyük fayda sağlayacağını ve her türlü kolaylığı sağlayacağı bilgisini de verdi. Röcker'in bonservisi 850 bin Euro.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN