Beşiktaş kar nedeniyle derbiye çubuklu forma ile çıkacak

Beşiktaş kar nedeniyle derbiye çubuklu forma ile çıkacak

Bu akşam saat 19.00'da gerçekleşecek Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi yapılan toplantıda İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle Beşiktaş'ın maça çubuklu forma ile çıkmasına karar verildi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 19'uncu haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Bugün saat 19.00'da gerçekleşecek derbi öncesinde yapılan toplantıda Beşiktaş'ın derbiye kar yağışı nedeniyle çubuklu forma ile çıkmasına karar verildi.

Beşiktaş, derbiye üstünde taraftarlarının imzası bulunan beyaz formasıyla çıkmayı planlıyordu.

"KAR MAÇ SAATİNDE ETKİLİ OLACAK"


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Futbol Takımımızın bu akşam Vodafone Park’ta Galatasaray ile oynayacağı derbi maça, Adidas ile birlikte hayata geçirdiğimiz 'Beşiktaş Aşkına İmza At' projesi kapsamında üzerinde taraftarlarımızın imzalarının yer aldığı beyaz forma ile çıkması planlanmaktaydı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, İstanbul’da bir süredir devam eden kar yağışının maç saatinde de etkisini göstermesi beklenmektedir.

BEŞİKTAŞ DERBİYE ÇUBUKLU FORMAYLA ÇIKACAK

Galatasaray maçı için bu sabah Vodafone Park’ta gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında, kar yağışı göz önüne alınarak Futbol Takımımızın görüşü zorlaştırma riski bulunan beyaz forma yerine çubuklu forma ile sahada yer alması kararlaştırılmıştır. 'Beşiktaş Aşkına İmza At' kampanyası neticesinde taraftarlarımızın imzaladığı beyaz formanın hangi maçta giyileceği ile ilgili duyurunun önümüzdeki günlerde iletişim kanallarımızdan yapılacağını ifade eder, kampanyaya katılan taraftarlarımıza göstermiş oldukları anlayış nedeniyle teşekkür ederiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN